Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Renesmee

Renesmee "Nessie" Carlie Cullen


Született: 2006 szeptember 10.

 

Szülei: Edward Cullen és Isabella Cullen

Bella 19. születésnapja előtt született 3 nappal, a Breaking Dawnban.

 

Az első keresztneve Bella édesanyja (Renée) és Edward anyja (Esme) nevének kombinációjából született. Míg középső nevét Edward (Carlisle) és Bella (Charlie) apjának keresztnevéből alkották. Becenevét - Nessie - Jacob Blacktől kapja, habár Bella hevesen tiltakozik ellene, hogy lányát a Loch Ness-i szörny-höz hasonlóan becézzék, mégis a negyedik rész végére, minden családtagja ezt használja.

 

 

Alig pár órásan ,,belevésődik" Bella barátjába Jacob-ba. Mikor Bella ezt megtudja megtámadja Jake-et, de végül beletörődik hogy már nem csak az övék a lányuk.Renesmee születése után máris veszélyben van, mivel egy másik vámpír klán tagja, Irina meglátja, és azt hiszi, hogy ő egy halhatatlan vámpír-gyerek. Azonnal értesíti a Volturikat, akik a vámpírok rendőrségeként működnek. Azok elutaznak Forksba, hogy végezzenek a gyerekkel, mivel a vámpíroknak tilos gyerekeket átalakítaniuk. A Cullen család bebizonyítja Alice segítségével, hogy Renesmeet senki nem alakította át, és nem veszélyes. Alice ugyanis keres egy másik félvért, Nahuelt, akit elvisz a Volturiknak, és ő elmagyarázza nekik, hogy mi is Renesmee valójában. Hisznek neki, és a Volturik elmennek Forksból.

 

 

 

Jellemzői és képessége 

 

A szíve vért pumpál, bőrének érintése forró, de falfehér a bőre, és a napfényben szikrázik,de nem olyan erősen, mint az igazi vámpírok, így emberek közelébe is mehet napfényben. Renesmee pedig olyan erős, akár egy vámpír, viszont a látása és a hallása már nem olyan erős mint a vámpíroknak, de erősebb, mint egy átlagos embernek. Egyaránt ihat vért, és ehet emberi táplálékot, de a vért jobban szereti. Viszont az igazi vámpírokkal ellentétben ő nem termel mérget. Ugyanolyan vonásai és hajszíne van, mint Edwardnak, de göndör a haja, mint nagyapjának Charlienak, és olyan barna szemei vannak, mint édesanyjának. Habár nagyon fiatal, Bella és Edward szerint ő a világon a leggyönyörűbb teremtés.

Renesmee szellemileg és fizikailag is gyorsan nő, születése után már 7 nappal tudott beszélni. A Breaking Dawn végére már képes futni, olvasni, vadászni és más képességei hasonló gyorsasággal fejlődtek ki. Az intelligenciája mindenkit elbűvöl, különösen Bellát és Edwardot, amikor megérti a kislány, hogy mi zajlik körülötte, mikor a Volturik megérkeznek Forksba. 7 éves korára be fogja fejezni a fizikai fejlődést is, habár már ekkor 17 évesnek néz majd ki. Ekkor megáll az öregedésben. Képes megmutatni másoknak a gondolatait, ha megérinti őket.


 

http://begumblog.files.wordpress.com/2009/06/renesmee-cullen-2.jpg

http://blogol.hu/pikz/twilingh/page11111111111111111111111111111111.jpg

 

 Renesmee változása:
Renesmee hihetetlen gyorsan növekszik. Pár naposan már beszélni kezd, pár hetesen járni tud. Alig 7 éves pedig már felnőttként néz ki!
Íme:

http://kepfeltoltes.hu/120315/2046320821_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120315/10991697442_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/120315/6010052113_www.kepfeltoltes.hu_.jpg